Hirdetés

Blood Bowl - Labdát, vagy életet!

|

A Warhammer által inspirált vérfoci adaptációjából érkezett új videó, amiben törpék és goblinok mérkőznek meg egymással.

Hirdetés

Őszintén megvallom, nem szeretem a sportjátékokat. Alapvetően annak vagyok a híve, hogy vagy rendesen csináljuk, vagy sem, minek következtében örömmel focizok haverokkal, vagy ismeretlenekkel, ám sem a monitor, sem a TV előtt gombnyomogatás nem köt le, amennyiben sportról van szó. (Igaz, ender egyszer még tesztelésre is rávett, amiért azóta is lóg nekem egy hatalmas szívességgel.)

bloodbowlgstv.jpg


A Warhammer univerzumot viszont kedvelem, s a Games Workshop-ból kiindult vérfocit kifejezetten szórakoztatónak találom (ez az, amit ha lehetne, sem próbálnék ki élőben), így egy ideje figyelemmel kísérem az újabb adaptáció sorsát. A fejlesztést a hasonló elven működő, akkor még licenc híján Chaos League néven futó alkotásért felelős Cyanide csapatára bízták, ami némi okot ad a bizalomra. Szintúgy a képekből és videókból sugárzó hangulat, no meg az a lehetőség, hogy valós időben, vagy körökre osztva is lejátszhatjuk a meccseket. A bajnokság során nekünk kell menedzselnünk választott csapatunkat (emberek, elfek törpék, orkok, goblinok, gyíkfajzatok és káoszimádók), nehezen megkeresett pénzünket pedig jobb páncélok és gyógyitalok vásárlására, esetleg csinosabb (gyík, törpe, ork és goblin...wehhehe) hajrálányok szerződtetésére fordíthatjuk. Érdemes életben tartani játékosainkat, ugyanis a meccsek végeztével tapasztalati pontokkal gazdagodnak, ami előbb-utóbb szintlépéshez vezet.
A megjelenés nyár folyamán esedékes PC, X360, PSP, és Nintendo DS platformokra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)