Hirdetés

Blood Bowl - Tovább késik a vérfoci

|

A Warhammer univerzumból kinőtt táblás sportjáték "megjátékosítása" néhány hónap halasztást kénytelen elszenvedni.

Hirdetés

A Cyanide csapata eredetileg az 2009 első negyedévében szerette volna piacra dobni a Games Workshop licencét és bizodalmát bíró alkotást, ám ilyen-olyan (semmi konkrétum) okokra hivatkozva három hónappal tovább taszigálták az időintervallumot. Eme képzavart követően érdemes megemlítenem, hogy a francia formáció nem teljesen járatlan a témában, ugyanis néhány évvel ezelőtt már megkísérelték elkészíteni a Blood Bowl játékos adaptációját, de akkor nem kapták meg a Games Workshop hozzájárulását, így végül Chaos League címen adták ki művüket.
A körökre osztott taktikázás és valósidejű mészárlás hívei is megtalálhatják számításukat, miközben emberek, elfek, törpék, orkok, goblinok, gyíkfajzatok és a káosz csapatait vezetik mérkőzésről mérkőzésre.

bbhumans09.jpg


Szórakoztató adaléknak ígérkezik, hogy csapatunk menedzselése is ránk hárul majd, s ha megfelelően kezeljük pénzünket, úgy tudunk jobb páncélokat, gyógyítókat és hajrálányokat vásárolni ill. szerződtetni. Játékosaink pedig tapasztalati pontot szereznek és szintet lépnek, feltéve, hogy életben maradnak a meccs végére.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)