Hirdetés

Blood Bowl - Vérfoci a Warhammer univerzumban

|

A Warhammer univerzum frakciói összegyűlnek, hogy a világ legvéresebb, s legmókásabb sportjában mérjék össze erejüket.

Hirdetés

A francia Cyanide Studio főként a Pro Cycling Manager sorozatáról lehet ismert, s utoljára a Loki-val kísérelték meg (sikertelenül) megrengetni a Diablo trónját. Az egykori Ubisoft alkalmazottakból álló gárda még 2004-ben készítette el első vérfociját Chaos League címen, amely nagymértékben merített ihletet a Games Workshop Blood Bowl című táblás játékából, ám akkor még nem sikerült biztosítani ez utóbbi cég támogatását. Tavaly azonban kiderült, hogy az 1995-ös Blood Bowl remake-jét rájuk bízza a Games Workshop. Emberek, orkok, a káosz erői, törpék és tündék, patkányok (skaven) és gyíkfajzatok gyepálják egymást labdaszerzés előtt, alatt és után az október 31-én PC-re, X360-ra, továbbá DS-re és PSP-re megjelenő játékban.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)