Hirdetés

Blood Knights - a 2017/07-es GameStar teljes játéka

|

Vámpíros hack'n'slash-ARPG, platformer elemekkel megbolondítva gótikus köntösben? Mutatjuk, mit tud a júliusi GameStar teljes játéka.

Hirdetés

A Kalypso Media gondozásában elkészült Blood Knights fejlesztéséért ugyanaz a Deck 13 felelt, akik aztán a Dark Souls vonalán elinduló Lords of the Fallent és az idei The Surge-öt is készítették.

A játék története szerint az emberek és a vámpírok háborúban állnak egymással, ami akkor érkezik komoly fordulóponthoz, amikor az emberi seregek legnagyobb hősét is megharapják. Jeremy sorsa ekkor összefonódik Alysáéval, innentől kezdve pedig vállvetve harcolnak a gyönyörű vámpír kisasszonnyal, hogy legyőzzék Kaint, aki mindkettejük világát el akarja pusztítani.

Akinek a hack'n'slash műfaj jön be inkább, az tolhatja a sztorit a közelharcos Jeremy-vel, ha viszont a twin-stick shootereket preferáljátok, akkor Alysa a megfelelő választás. A legjobb móka azonban egyértelműen a helyi kooperatív mód, amikor egy barátunkkal együtt végezzük ki a túlvilági seregeket. Oké, nyilván nem ez a legkomolyabb RPG a piacon, nem fogják a hallhatatlan remekművek közt emlegetni, de a hack'n'slash műfaj kedvelőinek azért okoz majd pár kellemes órát, főleg a coop hentelésnek köszönhetően. Meg amúgy is, GameStar teljes játékként minden sokkal élvezetesebb, ez az auránk varázsa. 

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2017/07-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)