Hirdetés

Bloodborne - a srác, aki félreugrás nélkül verte végig a játékot

|

Videókon látható, ahogy egy rajongó a vetődés funkció teljes ignorálásával fejezte be az egyik legnehezebb játékot. Higgyétek el, úgy még nehezebb.

Hirdetés

Amikor a Dark Souls és a Bloodborne legnehezebb nehézségi szintje sem elég kihívás, akkor a rajongók általában nekiállnak kitalálni a saját nehezítéseiket. Most éppen Tolomeo próbálkozott valami újjal, mégpedig az elugrás teljes ignorálásával.

A League of Legends-es haverokkal sokszor mondjuk, hogy a dodge a gyengék fegyvere, de Tolomeo kicsit talán túl komolyan vette ezt az elvet. A srác New Game+6 módban tolta a játékot (ez azt jelenti, hogy ez volt a 7. végigjátszás, brutális nehézséggel) , és sosem jutott négyes szint fölé a karakterével. Tolomeo le is videózta a játék összes főellenfelével vívott csatát. Ezeket a lenti lejátszási listában végignézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)