Hirdetés

Bloodborne - itt van annyi alfa, amennyit csak elbírsz

|

A Sony elmagyarázta, hogyan működik majd a Bloodborne kooperatív módja, és jött rengeteg gameplay is. Gyertek, gyertek, jut mindenkinek.

Hirdetés

Nekem valahogy kimaradt a Dark Souls sorozat, és akárhányszor ez szóba kerül, mazur azonnal megjegyzi, hogy néha nem tudja, miért is vett fel engem a GameStarhoz.

Gondolom ezzel azt akarja mondani, hogy játsszam végig, de szerintem én már megvárom a From Software következő nagy dobását, a Bloodborne-t. Eleinte nem érdekelt ez sem, de videóról videóra egyre szimpatikusabb a játék, ráadásul van benne kooperatív mód is.

A From Software elmondta, hogy az úgynevezett Lulling Bellel tudunk meghívni másokat a saját játékunkba, illetve ha mi szeretnénk csatlakozni valakihez, akkor a Small Resonant Bellt kell használnunk. A kommunikáció szokásos módon gesztusokkal vagy játékbeli üzenetekkel történik, ami elég sovány, de mivel egy ilyen kooperatív kaland csak a boss legyőzéséig tart, ezért ennél nem is kell majd több. Mindezt mozgás közben is megnézhetitek alább.


Bloodbornecoop by Abriael


Watch live video from yukaslegion2 on Twitch


Watch live video from yukaslegion2 on Twitch

Így néznek ki az alfában a gesztusok.

Illetve egy hosszabb Bloodborne alfa gameplay videónk is van.

Nektek hogy tetszik eddig a Bloodborne

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)