Hirdetés

Bloodborne - mit csinálnak az ellenfelek, amikor nem figyelsz?

|

A Bloodborne végét negyven óra elérni, addig a vadászra várva fel-alá járkálni még egy szörnyfajzatnak is nagyon unalmas lenne. Néhányan igen sajátosan foglalják el magukat.

Hirdetés

Yharnam városában nem igazán pezseg az élet, bár ilyen depressziós környezetben nem is meglepő, hogy mindenki vagy bezárkózott házába, vagy az utcán vánszorogva vár arra, hogy jöjjön a vadász, és végre harcolhasson egy kicsit – még ha ez az életébe is kerül.

A Bloodborne ellenfeleinek többsége egyébként saját történettel, személyiséggel rendelkezik (vagy rendelkezett valamikor), néhányan motyognak is valamit a bajszuk alatt. Rogcald1 viszont lencsevégre kapott egy rendhagyó jelenetet, melynek főszereplője egy létra és néhány unatkozó ellenség.

Nyilván nem unalmukban vagy a saját szórakoztatásukból csinálják, de mi a világért sem zavarnánk meg őket. Tapasztaltatok hasonlót a Bloodborne-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)