Hirdetés

Bloodborne - három év után előkerült az elveszettnek hitt boss

|

Voltak játékosok, akik a megjelenés óta kerestek egy korábbi videóban bemutatott szörnyet. Három év kellett hozzá, hogy valaki rátaláljon és szóljon róla.

Hirdetés

A mai napig sokan játsszák a Bloodborne-t, amiben vadászok egész serege takarítgatja a folyamatosan változó Chalice Dungeonöket. Egy kalandozó egészen véletlenül akadt össze az egyik barlangban a kivágottnak hitt, lángoló kardos Undead Gianttel.

Hirdetés

A szörnyeteget először 2014-ben láttuk, amikor Hidetaka Miyazaki bemutatta a játékot a PlayStation Experience során. A Bloodborne 2015-ös megjelenése után azonban mindenki azt hitte, hogy a bosst kivágták, mert senki nem futott bele, és ha mégis, akkor sem jelezte azt sehol.

Most a KolbrotKommander nevű Reddit felhasználó bizonyította, hogy benne van a játékban, és egy videót is mutatott a találkozóról.

Több hasonlóan ritka rondaság is lakja a játék Chalice Dungeonjeit, így aki még pörgeti a Bloodborne-t, annak érdemes lehet újra meglátogatnia a kazamatákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)