Hirdetés

Bloodborne - a Darkbeast egy elektromos csontváz (videó)

|

Egy háromperces gameplay videóban mutatkozik be a Bloodborne egyik új bossa, a Darkbeast, ami nem kimondottan szép, és emellé nagyon veszélyes is. De telefont tölteni egész jól tudna.

Hirdetés

Egy hónap múlva megjelenik a Sony idei második ígéretes exkluzívja, a From Software-féle Bloodborne, ami legalább egy ponton hasonlít majd a Souls sorozathoz: ugyanaz a piros You Died felirat fogad minket, ha alulmaradunk egy küzdelemben.

Ezt az alábbi videóban is láthatjuk, mely a Darkbeastet mutatja be, aki egy nem túl szimpatikus négylábú lény. Nem elég, hogy minden csontja látszik, még elektromosságot is szór, ami közelharcban nem jelent sok változást, de akkor is ijesztő. Érdemes az elugrást begyakorolni, emberünk aránylag kevésszer tud hatékonyan támadni, de valószínűleg valami ilyesmi lesz a nyerő taktika.

A Bloodborne-nal március 25-étől sanyargathatja magát az, aki ilyesfajta szórakozásra vágyik, és nem vágja bele két sikertelen próbálkozás után a képernyőbe a kontrollert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)