Hirdetés

Bloodborne - láttatok már ennél jobb gyűjtőit?

|

Mielőtt elkezdenétek olvasni a hírt, rakjátok jó messzire a pénztárcátokat. Önkéntelen sikítás 3, 2, 1...

Hirdetés

A márciusi megjelenés még azért odébb van, de a Sony és a From Software azért már kezd egyre több infót meglebegtetni a Bloodborne-ról, és eddig nem sikerült olyat mondaniuk, amitől bárki is kevésbé akart volna játszani vele. A kiadó most elhúzta az orrunk előtt a mézesmadzagot, megmutatva milyen jóságokat adnak a játék mellé az előrendelőknek és a gyűjtőknek.

Aki hajlandó még a megjelenés előtt leszurkolni a játék árát, az a játékban más játékosoknak hagyott üzeneteket kézbesítő szellemekre kap különböző fejfedőket, az egyik változatban egy fedora kalapot viselnek, a másik DLC-nek köszönhetően pedig gézzel bekötözött fejjel járkálnak. Emellett szintén az előrendelők markát ütheti a "Saw Clever" névre keresztelt, különleges festésű fémdoboz is ajáték mellé.

A kisebbik, 80 eurós gyűjtői csomagban szintén a játék fémdobozos változata található, emellett egy művészeti album, a játék zenéjével egyetemben (digitális formában). Létezik azonban egy 120 eurós csomag is, ami a Nightmare Edition nevet kapta, és a fentiek mellett még egy pár extrát belezsúfoltak.

A Nightmare Edition doboza úgy néz ki, mintha egy adag antik könyv sorakozna egymás mellett a polcunkon, a dobozban pedig található egy Bloodborne-os jegyzetfüzet, hozzá pedig egy tollszár, vörös tintával. Végül bekerült a dobozba egy kis csengettyű, nehogy élve eltemessenek, és egy az előrendelői ajándékokhoz hasonló DLC, csak ezúttal cilindert kapnak a hírnökeink.

Hogy tetszenek az ajándékok? Ti beszerzitek valamelyik csomagot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)