Hirdetés

Bloodborne képek - az utolsó ember lekapcsolta a villanyt

|

Emeljétek a monitoron a gammát, megjöttek az első komolyabb Bloodborne képek, amik épp annyira sötétek, amennyire lenniük kell.

Hirdetés

A komment szekciónkból már kiderült, hogy jó sokan várjátok a From Software - sajnos PlayStation 4 exkluzív - hentmészárszék játékát, a Bloodborne-t, amelyről már azt is tudjuk, hogy nehézségében jó barátja lesz a stúdió előző játékainak, vagyis minimum vért pisilünk majd egy-egy helyszínen a továbbjutás érdekében.

A cég végre megtörte a screenshot-csendet, és pár nagyszerű (és végre nagy felbontású) fotóval kápráztat el bennünket, melyeket nézve az embernek az az érzése támad, hogy ha a játék dizájnja ennél sötétebb lenne, akkor már kikapcsolt televízió mellett is tökéletesen élvezhető lenne. Ettől függetlenül - vagy pont ezért - süt a hangulat a fotókról, érdemes árjuk vetni egy pillantást:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)