Hirdetés

Bloodborne - kilenc gigás frissítéssel készülünk a DLC-re

|

Már csak napok vannak hátra a Bloodborne: The Old Hunters megjelenéséig, erre felkészülve egy méretes frissítés hozza el a korábban megígért újdonságokat.

Hirdetés

Már nem kell sokat aludnunk a Bloodborne:The Old Hunters megjelenéséig, de ahogy azt a From Software és a Sony beígérte, az alapjáték is kap néhány új funkciót. Ezek nemrég egy méretes, 9 GB-os patch formájában élesedtek is, és ott várnak minket Yharnamban.

Bekerült a korábban leleplezett The League, akikhez akkor csatlakozhatunk, ha beszélünk a vezetőjükkel, Valtirral, aki a Forbidden Woods területen található, méghozzá a az első rövidítés mellett, az első lámpánál (róla videó lejjebb). A változások japánról lefordított (nem túl egyszerűen kibogarászható) listája szerint továbbá sokkal könnyebb lesz kooperatív vagy PvP módban játszanunk a Chalice Dungeonökben, ugyanis egyrészt a glyph-rendszer opcionálissá válik, másfelől képi jeleket láthatunk a közelben lévő játékosokról, akik kooperatív játékhoz keresnek csapattársakat.

Ti előveszitek majd újból a Bloodborne-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)