Hirdetés

Bloodborne - képeken az új játékmód

|

A From Software új képeken mutatja meg a Bloodborne változatosnak ígérkező játékmódját, a Chalice Dungeont, ami egy véletlenszerűen generált lehetőség arra, hogy sokadszorra is fűbe harapjunk.

Hirdetés

A Sony 20. születésnapi buliján egy bővebb pillantást is vethettünk a From Software legújabb kíméletlen játékára, a Bloodborne-ra, amely nem csupán gótikus helyszíneivel hozza ránk a frászt, a felszín alatt húzódó alagútrendszerben is bőven lesz hátborzongató elfoglaltságunk a Chalice Dungeonnak köszönhetően.

A Bloodborne új játékmódja lényegében egy olyan dungeon, amit minden alkalommal véletlenszerűen generál a rendszer, vagyis a térkép struktúrája, az ellenfelek elrendezése, illetve a csapdák helye folyamatosan változik. Rendszerint egy boss várja majd, hogy átverekedjük magunkat az éppen aktuális útvesztőn és elnyerjük méltó jutalmunkat, de cseppet sem lesz könnyű dolgunk, ugyanis a From Software elnöke, Hidetaka Miyazaki szerint nem lesz két ugyanolyan végigjátszás.

Ezúttal azonban nem ő, hanem a játék producere, Masaaki Yamagiwa osztott meg pár apróbb infót és képet a PlayStation Blogon. Ezek alapján halálos olajos mocsarakon és bonyolult gótikus nagycsarnokokon vezet majd az utunk a föld alatt, tele halálos olyan csapdákkal, mint a hatalmas guillotine pengék. Yamagiwa kijelentette, hogy a játékmód csomó tartalommal és magas újrajátszási értékkel látja el a Bloodborne-t, ráadásul a dungeonoket meg is oszthatjuk barátainkkal vagy online kereshetünk újakat kihívás után kutatva.

A Bloodborne 2014. március 25-én várható, kizárólag PlayStation 4-re, gyűjtőknek szánt változatokban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)