Hirdetés

Bloodborne - a tökéletes háttér szörnyszeleteléshez (videó)

|

Egy új videóban megszemlélhetjük, amire a játék közben úgysem lesz időnk, azaz hogy milyen kiváló munkát végzett a From Software Bloodborne helyszíneinek megalkotásakor.

Hirdetés

Lassan elkezdenek szállingózni a 2015-ös év nagyobb PlayStaion 4-exkluzív címei, a The Order: 1886 mellett pedig rengetegen vannak, akik a Bloodborne-ra várnak elsősorban. A most kiadott videóban körbenézhetünk, milyen is lesz a pörgős kaszabolás festői hátterét adó Yarnham világa.

Talán a legnagyobb újdonság, hogy míg a játék korábbi trailereiben inkább városi környezetet és persze a különböző földalatti útvesztőket láttuk, ezúttal megnézhetünk néhány külső teret is, ahol a helyi növényzet dominál, úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy a helyszínek változatosak lesznek.

Mindemellett újabb bizonyítékot kaptunk, hogy a gótikából meríteni kiváló választás volt a Bloodborne-hoz, a díszítések stílusa mellett a grandiózus épületek a nagy bejárható terek kialakításához is tökéletes alapot adnak.

Persze március végéig még várnunk kell, hogy első kézből élhessük át, milyen is ezeken a (néhol hátborzongatóan) gyönyörű helyeken a túlélésért küzdeni. Van közületek, aki a Bloodborne miatt szerez be egy PS4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)