Hirdetés

Bloodborne - még egy kis Full HD játékmenet a megjelenés előtt

|

Japánban tévéműsort csináltak a Bloodborne-ból, egész pontosan egy népszerű színész küzdelmét vették fel a játékkal, amit már csak a jó minőségű gameplay miatt is megéri megnézni.

Hirdetés

Vannak olyan szerencsések, akik már a megjelenés előtt elkezdhették nyüstölni a Bloodborne-t, Japánban pedig még a TV-ben is nézhetik a játék közvetítését egy egészen rendhagyó formában. Szerencsére a felvételek felkerülnek az internetre is, aminek köszönhetően egy csomó Full HD gameplayben gyönyörködhetünk.

A tévéműsorban egy népszerű japán színész és rockdobost, Kaneko Nobuakit lehet figyelni, ahogy a Bloodborne-t próbálja végigjátszani. Az első részben egész jól boldogult a játékkal (ezzel túlszárnyalva a legtöbbek elvárásait), később viszont szembekerült a Cleric Beast nevű bosszal, amit már nem sikerült elsőre legyőznie, de nem adta fel, és előbb-utóbb sikerült legyűrnie szörnyeteget. Alább megnézhetitek a műsor két részét, hátha ezzel kihúzzuk valahogy a megjelenésig.

Ti melyiket várjátok jobban, a Bloodborne-t vagy a Dark Souls II Scholar of the First Sint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)