Hirdetés

Bloodborne - kiküldték az alpha meghívókat

|

Ha végigvittétek valamelyik Souls játékot, figyeljétek a postaládátokat, mert lehet, hogy egy Bloodborne alfateszt meghívót találtok benne.

Hirdetés

Továbbra sincs hivatalos európai megjelenési dátuma a From Software következő játékának, de a Sony most az európai játékosokat invitálja alfatesztre.

A Bloodborne nem a Souls sorozat része, de ugyanolyan nehéz lesz, mint a Demon's Souls, a Dark Souls vagy a Dark Souls II. Ha az említettek közül bármelyiket PlayStation 3-on játszottátok, és sikerült megszereznetek a platinum trófeát, figyeljétek e-mail fiókotokat, ugyanis a Sony Computer Entertainment Europe elkezdte kiküldteni a Bloodborne alpha meghívókat. A mi mazurunk is kapott, idézném őt: „Üveghangon sikítok most". A játékról egy négyoldalas előzetest olvashattok a héten megjelenő, 2014/09-es GameStar magazinban.

A Bloodborne az e-mailben olvasható infók szerint 2015 elején jelenik meg, Japánban hivatalosan február 5-étől lesz kapható.

Ki meddig jutott a Dark Soulsban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)