Hirdetés

Bloodborne - kiszivárgott gameplay videó

|

Egy közel kétperces videóra bukkantunk, ami a Bloodborne játékmenetét mutatja be nekünk. Jó lesz.

Hirdetés

A From Software Project Beast nevű játéka, amit ma már Bloodborne-ként ismerünk, eredetileg a tavalyi Tokyo Game Show-n mutatkozott volna be.

Erre ugyan nem került sor, de állítólag a trailer elkészült, és az Only SP-nek köszönhetően most rövid ideig ti is megtekinthetitek. Mivel a videóban még a Project Beast felirat szerepel, valószínű, hogy ez már nem a játék aktuális változatát mutatja, de azért mégis kapunk valamilyen képet arról, hogy mire kell számítani. És az eddig látottak alapján egyáltalán nem vagyunk elkeseredve. Videó a linken, okok és érvek miatt nem szúrjuk be. Ha mégis levennék, van egy másik, elég gyenge minőségű, de legalább engedélyezett és hivatalos Bloodborne gameplay is.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)