Hirdetés

Bloodborne - most bárki legyűrheti a két kivágott bosst

|

Mindössze egy-egy kód beírásával elérhetővé válik kettő olyan ellenfél, akik végül nem kerültek be a kész játékba.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy a From Software sok mindent kidobott a Bloodborne fejlesztése során, ám ezek a tartalmak nem maradhatnak rejtve a legelszántabb rajongók előtt. Most például valakik belematattak a fájlokba egy kicsit, és a nagyközönség elé tártak két, a játékból kivágott bosst.

Hirdetés

A procedurálisan generált Chalice Dungeonökben sok érdekesség várja a játékosokat, akik most már két olyan ellenséggel is megharcolhatnak, akik eredetileg be sem kerültek a játékvégleges változatába. A "sikgc3sm" kód a Moon Presence nevű bosst, az "arkhv2vs" pedig a Great One Beastet teszi elérhetővé, de fontos megjegyezni, hogy ezeket az ellenfeleket valószínűleg nem fejezték be a fejlesztők, szóval nem is tesztelték őket, így csak saját felelősségre vágjatok bele a kalandba, csináljatok új mentést, esetleg egy új fiókon.

Ti játszotok még a Bloodborne-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)