Hirdetés

Bloodborne - még több kivágott tartalom került elő

|

Rengeteg félkész főellenség rejtőzik a Bloodborne fájljai között, ezeket pedig a játékosok nagy örömmel szedik elő.

Hirdetés

Múlt héten Sanadsk már bemutatott egy csokorra való kidobott Bloodborne tartalmat, de mint kiderült, bőven van még ott, ahonnan azok jöttek. Egy második YouTube videóra való is kifért a maradékból.

Hirdetés

A közösség által összerakott programoknak hála Sanadsk ki tudta piszkálni a félkész vagy csak szimplán kivágott modelleket a fájlokból. A Bloodborne rajongó srác annyira benne volt a dologban, hogy még sajátkezűleg helyre is pofozta az egyiket, az alabárdot használó névtelen katonát.

Rengeteg anyag maradt hátra a játékban, így jó esély van rá, hogy nem ez volt az utolsó adag felfedezetlen ellenfél. Kíváncsian várjuk, hogy mi kerül még elő a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)