Hirdetés

Bloodborne - van, aki már most beszerezte

|

A Bloodborne megjelenéséig már nem kell sokat aludni, ám néhány üzlet úgy gondolta, hogy ideje feltenni a polcokra a játékot.

Hirdetés

Alig pár napja aranyozódott be a Bloodborne, a hivatalos megjelenés ideje viszont még nem érkezett el. Néhány boltot azonban ez nem tántorított el attól, hogy útjára indítsák a kizárólag csak Playstation 4-re megjelenő vérontást. 

A Március 25-én megjelenő játék elvileg még sehol sem kapható, ám úgy tűnik, hogy néhány szerencsés játékosnak sikerült szert tennie egy példányra. Egy "rmchiva925" nicknévvel fórumozgató felhasználó büszkén mutatta meg a megvásárolt Bloodborne kópiát, ami kifordítható borítóval és egy másik PS4-exkluzív játék, az Until Dawn promóciós anyagával együtt került a birtokába. Torontóban szerezte be a játékot, ám kipróbálni még egyelőre nem merte, mivel fél az esetleges szankcióktól. A lenti képeken láthatjátok, hogy valóban nem blöffölt a barátunk. 

Mi már nagyon várjuk a Bloodborne érkezését, ha titeket is hatványozottan érdekel a From Software új játéka, akkor érdemes lesz ellátogatnotok a következő GameNightra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)