Hirdetés

Bloodborne - már be is futott a launch trailer

|

Bár a megjelenésig még közel két hét hátra van, a Sony marketingesei úgy érezték, itt az idő, hogy megmutassák a Bloodborne launch trailert. Mi nem ellenkezünk.

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy a Bloodborne végigjátszása több mint 40 órát vesz majd igénybe, ami körülbelül 80 GameStart epizódot jelentene, így jó eséllyel nem fogunk belőle végigjátszást forgatni (de pár résznyi szenvedés lehet, hogy belefér). Ha valaki látta a ma reggeli Hype-ot, az már tud egyet s mást a Bloodborne megjelenésről, amihez most egy trailert is kaptunk. 

Manapság már nagyon szabadon kezelik a kiadók a launch trailereket, van aki a megjelenés előtt percekre időzít, de olyan is akad, aki egy hónappal korábban bedobja a videót a közösbe. A Bloodborne megjelenésig is van még két hét, de az alkalomra készült videó már most megérkezett.

A két és fél perces anyagot japán felirattal kaptuk meg, de ez igazán probléma. Egy kicsit izgultunk az elején, mert az indulás nem pont olyan dinamikus, mint amilyenre számítottunk, de szerencsére a gameplay-t sem spórolták ki a srácok. A Bloodborne megjelenés március 25-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)