Hirdetés

Videón a boss, akivel a Bloodborne egyetlen játékosa sem csaphatott össze

|

Noha a Loran Cleric ellenfél neve valószínűleg nem ismeretlen a Bloodborne-on edződött közönség számára, azt valószínűleg kevesen tudják, hogy egy boss harc is kötődött volna a fertőzött papokhoz.

Hirdetés

Noha megoszlanak a vélemények, hogy melyik a FromSoftware legkiemelkedőbb alkotása, valószínűleg sokan tennék le voksukat a Bloodborne mellet. A PlayStation-exkluzív cím hibátlanul szállította a stúdióra jellemző, bevált formulát, mindemellett egy elképesztően atmoszférikus világot jelenített meg, nagyon egyedi ellenfelekkel. A Loran Clericek is közéjük tartoztak, akik tűzvarázslatokkal próbálták utunkat állni; noha viszonylag gyengébb ellenfélnek számítottak, a fejlesztők eredetileg fontosabb karakternek szánták őket.

Hirdetés

Persze a megjelent játék így is remekül sikerült, de még egy egyedi ellenfélhez kötődő remek harcot nem utasítottunk volna vissza. Moddereknek köszönhetően - akik egy kissé megbuherált PS4-en keresztül hozzáfértek a játék fájljaihoz - most megtudhattuk, hogy a Loran Clericekhez is kapcsolódott volna egy boss harc. Ezen a videón megnézhetitek, hogy hogyan nézett volna ki nagyjából ez a párbaj:

Persze nem sikerült tökéletesen rekonstruálni az összecsapást, mivel a Cleric mindössze a tengelye körül képes forogni, de még így is egy igen hangulatos harcot láthatunk. Emellett a szóban forgó ellenfél játékban is felbukkant gyengébb változataival más területeken is összefutottunk volna, azonban az alkotók végül a Loran Chalice Dungeonre korlátozták a természetes életterüket. 

Ti elbírtatok volna még néhány keményebb összecsapást a Blooodborne-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)