Hirdetés

Bloodborne megjelenés - csúszik a From Software játéka

|

Ha most egy pillanatra nagyon csendben maradtok, akkor hallhatjátok mazur bal arcáról legördülő könnycseppet a földre hullani. Bloodborne megjelenés elhalasztva.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Blog bejelentette, hogy a Bloodborne-nak még "szüksége van egy kis időre", hogy azt az élményt nyújthassa a játékosoknak, amit a fejlesztők megígértek.

Ez lényegében a teljesen standard PR szöveg, amit kisebb-nagyobb változtatásokkal, minőségről szóló ódákkal és a játékosok fontosságával kapcsolatos szívhez szóló üzenetekkel súlyosbítva már mindannyian hallottunk. Sokszor. Ebből nekünk csak annyi az igazán fontos, hogy a február 6-ra ígért Bloodborne megjelenés kicsivel több mint egy hónapot csúszik. A PAL régióban (amibe elméletileg mi is tartozunk, bár erről megoszlik a kiadók véleménye) március 25-én érkezik a játék, Angliában és Írországban pedig két nappal később, március 28-án. Egyelőre nem tisztázott, hogy nálunk mikor is érkezik, a 28-a pont egy szombati nap, úgyhogy itt valószínűleg elírtak valamit. Mondjuk 27-e valószínűbbnek tűnik, mert az ugye péntek.

A lényeg, hogy csúszik a Bloodborne megjelenés, mert a From Software-nek egy kicsivel több időre van szüksége. Ezen a pár héten már nem múlik semmi, inkább legyen tökéletes. Sokat várunk tőle.

Nektek hogy tetszik a Bloodborne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)