Hirdetés

Bloodborne - íme a megoldás, ha a PS-frissítés után elveszne a mentésed

|

Vannak, akiknél a PlayStation 4 szoftverének 2.5-ös frissítése azzal is járt, hogy nem tudják folytatni az elkezdett Bloodborne-játékukat, de szerencsére már megvan a megoldás is.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Bloodborne - ahogy szinte mindenki várta - igen jól sikerült, igaz azért kisebb szépséghibák be-becsúsztak. Az eleinte kissé hosszan húzódó újratöltés, amit minden halál után végig kell ülnünk, ugyan bosszantó lehet, de nem annyira, mintha valaki elveszíti a mentését úgy, ahogy van.

Úgy látszott, hogy ez történt több játékossal is a PlayStation 4 legutóbbi, 2.5-ös szoftverfrissítésének telepítése után (ami a Killzone: Shadowfallt is megbolygatta). Volt, akinek elég volt a felhőből újra letölteni korábban eltárol mentését, de volt, akinek egyszerűen nem volt hajlandó működni a játék folytatását, vagy betöltését szolgáló funkció. Egy Reddit-felhasználó elmondása szerint ennek az volt az oka, hogy a Bloodborne ismét telepítette a megjelenés napján kiadott patchet, ám miután ezzel végzett, akkor is azt írta, hogy egy folyamatban lévő frissítés miatt nem tudja betölteni a korábbi mentést.

A megoldásra pedig csak véletlenül jött rá, ez pedig abban állt, hogy új játékot indított, majd amikor megkapta az irányítást a karaktere fölött, visszalépett a főmenübe. Azt nem tudnánk megmondani, miért, de ezután ismét vissza tudta tölteni a korábbi játékállását, szóval ha esetleg belefutnátok ugyanebbe a problémába, ez a helyes a megoldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)