Hirdetés

Bloodborne - befutott az őszinte trailer

|

Az Honest Trailers sorozatban nem szoktak a készítők kesztyűs kézzel bánni egy játékkal sem, de a Bloodborne olyan jól sikerült, hogy némi dicséret is kijárt neki a maró gúny mellett.

Hirdetés

A Smosh Games videosorozatát, az Honest Trailers-t gyakorlatilag lehetetlen megunni, a csapat akármilyen játékhoz nyúl, a végeredmény egyszerűen zseniális. A legújabb áldozatuk a tömegek által imádott Bloodborne. A From Software legújabb alkotása a jogos dicséret után azért megkapta a magáét a játék furcsaságai és hibái miatt is.

A furcsa állatok, a mókás cilinderek végeláthatatlan tárháza, és a "vér" szó kissé túlzásba vitt használata mellett elsütöttek egy poént az optimálisnál kicsit hosszabb töltőképernyők kárára. Ja és az is kiderül, hogy a Bloodborne főszereplője valójában a játéktörténelem egy ikonikus alakja.

Minden furcsasága ellenére valamilyen mazochista hajlamnál fogva imádjuk a Bloodborne-t, nem kis részben azért, mert ahogy Smoshék is mondták, régóta az első AAA-játék, ami megfelelt a vele szemben támasztott elvárásoknak.

Nektek hogy tetszett a videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)