Hirdetés

Bloodborne - PS4-gyel együtt is kapható lesz

|

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a Bloodborne nem csak külön, hanem a konzol mellé csomagolva is kapható lesz. Örülünk?

Hirdetés

Már csak kevesebb mint két hónap van a Bloodborne megjelenéséig, így a következő hetekben számíthatunk arra, hogy a srácok ráfekszenek majd a marketingre. A durva gyűjtőiről már beszámoltunk korábban, most pedig itt egy másik ajánlat, ha nem csak a lemezre lenne szükség.

Ha valaki eddig halogatta a PlayStation 4 vásárlást, annak csak azt tudjuk tanácsolni, hogy lassan ideje lesz belevágni, hiszen a következő hónapok során egyre több exkluzív cím érkezik majd, amelyeket nem érdemes kihagyni. Az egyik ilyen ezek közül a Bloodborne, amit a jelek szerint PS4 Bundle-ben is beszerezhetünk.

Az előrendelhető csomag a spanyol Amazon oldalán bukkant fel, nem sokkal később pedig a Sony is megerősítette annak létezését. A bejelentés mellé egy új gameplay videót is közzétettek, amelyből behatóbban megismerhetjük a véletlenszerűen generálódó Chalice Dungeont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)