Hirdetés

Bloodborne - az első benyomások videón

|

Már nálunk is javában pörög a Bloodborne, mazur és HP beszélgetnek arról, hogy akkor ez most Dark Souls-e vagy sem.

Hirdetés

Bár itthon hivatalosan csak ma jelenik meg a Bloodborne, mi szerencsére már hamarabb megkaptunk a saját példányunkat, hogy mihamarabb tesztet kerekíthessünk belőle. De nem akartunk addig várni.

Amikor egy játék ilyen erős alapokkal rendelkezik, akkor bizony félő, hogy túl erős lesz a kötődés az előd irányába (gondolunk itt a Dark vagy Demon Souls szériára), és félő, hogy nem igazán tud megújulni, Ha valaki, akkor mazur elég jól ismeri a From Software játékait, és mivel azt vallja, hogy sírva vigad a magyar, a Bloodborne tesztelés terhét is magára vállalta. Itt vannak most első benyomásai (a beszélgetés még kedden zajlott):

Ha még nem vagytok biztosak abban, hogy nektek való-e a Bloodborne, de nem akartok a tesztig várni, akkor csekkoljátok le a videót, amelyben mazur jó néhány óra játék után összefoglalja az élményeit. Ha kicsit többet akartok megtudni, akkor feltétlenül nézzetek vissza, hiszen hamarosan írásos formában is beszámolunk az első benyomásokról, még a mindenre kiterjedő teszt előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)