Hirdetés

Bloodborne - problémák az alfateszttel

|

Tegnap zárult volna a Bloodborne alfatesztje, játékkal azonban problémák léptek fel, ezért egy későbbi időpontban folytatják majd azt.

Hirdetés

A PS4 exkluzív Bloodborne alfája nem a megszokott mederben zajlott volna, a fejlesztők egy érdekes struktúrát találtak ki, hogy megmutassák a játékot. A tervek szerint a teszt három fázisban zajlott volna, minden nap egy 3 órás etappal, amikor is a játékosoknak más és más kihívásokat kell teljesíteniük.

Az október elsején és harmadikán zajló tesztelési időszakokkal minden rendben volt, ezekről még gameplay-t is kaptunk, a vasárnapi játékot azonban hiába várták a kiválasztottak, a szerverekre nem lehetett csatlakozni. A fejlesztők a játék hivatalos Twitter csatornáján tájékoztatták a játékosokat, de sokkal okosabbak ez alapján sem lettünk.Az üzenetből csak annyit tudtunk meg, hogy bizonyos problémák miatt a vasárnapi teszt elmarad, azt későbbi időszakban tartják majd meg, a pontos dátumot azonban egyelőre nem tudták megmondani.

Nektek hogy tetszett a Bloodborne alfatesztje? Kipróbáltátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)