Hirdetés

Bloodborne - új infók a PvP-ről és a co-opról

|

Rengeteg új információ látott napvilágot a Bloodborne játékmenetét illetően, így okosabbak lettünk a PvP-vel és a kooperatív játékmóddal kapcsolatban is.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt futott be a Bloodborne sztori trailere, a fejlesztők pedig elérkezettnek látták az időt, hogy újabb információkat osszanak meg a rajongókkal a kevesebb mint 3 hét múlva érkező játékkal kapcsolatban.

Kiderült például, hogy akár hárman is tolhatjuk együtt a játékot, a hosthoz ugyanis két másik játékos csatlakozhat. A móka azonban csak addig tart, amíg valaki meg nem hal, ekkor ugyanis mindenki visszakerül a saját világába. Emellett egy "Parting Shot" névre keresztelt funkcióról is szó esett, erről azonban egyelőre csak annyit tudunk, hogy a kooperatív  játékmód mellett a PvP-t is megszakíthatjuk vele.

Ahogy a korábbi Souls játékokban, itt is megidézhetünk majd másokat, akik a bossok leverése után valamilyen jutalommal visszatérnek majd a saját világukba. Hogy ne csatlakozhasson hozzánk boldog-boldogtalan, beállíthatunk egy jelszót, így csak azok léphetnek be, akiket mi szeretnénk; ez azonban csak kooperatív módban működik.

A PvP szintén a korábbi Souls játékokhoz hasonlóan működik, egyszerre akár ketten is nekünk ugorhatnak. Most is hagyhatunk üzeneteket, amik ezúttal nem vértócsaként, hanem sírokként jelennek meg. A Chalice Dungeon két formában áll majd rendelkezésünkre, a normál mellett egy egyedi, generált változatot is kipróbálhatunk. Generálni csak online tudunk, de mindkettőt kipróbálhatjuk offline módban, sőt, a generált változatokat meg is osztatjuk a többiekkel. A japán oldalon egy Day 1 patch is szóba került, így biztosan számíthatunk majd letöltésre a telepítés után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)