Hirdetés

Bloodborne - részletek a multiplayerről és az alfáról

|

Az, aki korábban magát a játékot is kiszivárogtatta, most a Bloodborne többjátékos módjáról árult el néhány részletet, valamint arról, hogy mit próbálhatnak ki azok, akik meghívót kaptak az alfatesztre.

Hirdetés

Továbba is a Bloodborne az egyik legjobban várt PS4-exkluzív, nem is baj, hogy pletykálkodnak róla. A rajongók már egyre türelmetlenebbül várják az alfa indulását, a From Software pedig ezerrel készül rá. Állítólag.

A Pastebinre feltett (majd gyorsan törölt) infók főleg az eddig többnyire rejtegetett többjátékos szegmenst taglalják, és amit a szivárogtató állít, az nem hangzik rosszul. A Bloodborne-nal kapcsolatban a következőkre érdemes számítani (ezek az Online Multiplayer résznél voltak felsorolva, de nem vagyunk biztosak abban, hogy csak a többjátékos módra vonatkoznak):

- A játékosok a játék elején olyan döntést hozhatnak, ami hatással lesz a többjátékos módra.

- Miyazaki azt szeretné, ha a játékosok félnének attól, hogy megfertőződnek, és a fertőzés felemészti őket, elveszi az életüket. Van egy amolyan hardcore mód végleges halállal, vért kell gyűjteni, ami ha elfogy, a játékos meghal, és kezdhet minent elölről.

- Blood Vialöket és Blood Packokat is kell gyűjtögetni, amit a Shrine-oknál lehet „átömleszteni”.

- A betegség a halott vadászokat legrosszabb rémálmukká változtatja.

- Ha elég vért gyűjtesz és elég erőssé teszed a szíved, később a játékban bossként jelenhetsz meg.

- Barátokat a PS4-es barátlistából lehet behívni.

- Ha behívsz egy barátot egy bossharchoz, nem használhatsz életerőt visszatöltő tárgyakat.

Szó esett a Covenant rendszerről, avagy a szövetségekről is:

- Némelyik szövetségben a betegség nagyon erősen jelen van, és a játékosok saját szívüket is elfogyaszthatják (hmm). Ez végleges döntés, és örökre a szövetséghez köti őket. Bestiává válnak, új írányítási lehetőségek és támadások nyílnak meg. A halott vadászok örökre ahhoz a világhoz kötődnek, amelyikben meghalnak, a testük mini bossként él tovább. Mint a Dark Soulsban a Red Phantom esete.

- A bestiák életereje egyre nagyobb lesz a vértől, és a későbbi játékosoknak egyre nehezebb lesz legyőzni. Az egyik bestia egy hatalmas pók, a másik egy hatalmas kígyó.

Az alfáról mindössze egy dolgot tudtunk meg: egy co-op bossharcot játszhatunk, illetve némi PvP is lesz. Minden fenti infót kezeljetek fenntartással, hiszen nem hivatalos forrásból származnak, de azért vegyétek őket számításba. A játékról hamarosan egy hosszabb előzetest olvashattok itt, a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)