Hirdetés

Bloodborne - itt az ideje visszatérni Yharnamba

|

A Bloodborne rajongótábora hatalmas közösségi esemény keretében tér vissza a játék világába, tarts velük te is!

Hirdetés

A Bloodborne közössége most úgy döntött, hogy visszalátogat Yharnam sötét világába és egy hatalmas eseményt szerveztek köré, amire természetesen mindenki meg van hívva.

A játék rajongóit összegyűjtő subredditen tűnt fel a bejegyzés néhány nappal ezelőtt, melyből kiderül, hogy a játékosok a Return to Yharnam nevű esemény keretében március 10-től kezdve újra megrohamozzák a játékot, hogy új karakterekkel ismét megtöltsék élettel (és halállal!) Yharnamot.

Ugye a From Software játékainak rajongói észrevehették, hogy anno a Dark Souls 2 kapcsán is volt egy hasonló esemény, ami nagyon nagy sikert aratott, szóval várható, hogy ezúttal is sok játékost megmozgat majd az ötlet. Ha szeretnétek részt venni benne, akkor igazából nincs más dolgotok, mint a megadott időpontban indítani egy új karaktert, viszont ha szeretnétek kommunikálni a többiekkel, akkor talán érdemes lehet csatlakozni az eseményhez tartozó Discord szerverre.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)