Hirdetés

Bloodborne - ömlenek a képek, mint a vér

|

Tovább szivárogtatják a szebbnél szebb anyagokat, akik már pörgetik a Bloodborne-t, megjelenésig lehet gyönyörködni itt.

Hirdetés

Egyre nehezebb kibírni a Bloodborne megjelenéséig hátralévő időt, köszönhetően annak az elképesztő gameplay- és screenshotáradatnak, amit folyamatosan adnak ki a játékról azok, akik már a megjelenés előtt belekezdhettek a From Software következő csodájába.

Példának okáért a PlayStation Trophies fórumon a tapasztalatait rendszeresen posztoló játékos, rmchiva925 is bedobott a közösbe egy jó adag képet, amin több különböző helyszín mellett vadászunk különböző öltözeteit is megleshetjük, illetve egy igen durvának tűnő buzogányt is megmutatott nekünk. Tovább folytatódik mindemellett az a japán sorozat is, amiben a színész Kaneko Nobuaki játszik a Bloodborne-nal, a legújabb részt pedig alapvetően a rombolható környezet kiváló bemutatása miatt érdemes megnézni.

A screenshotoknál szokás szerint egy kattintás kell csak, hogy felugorjon a kép teljes pompájában, illetve minden itt lévő anyagra áll, hogy kisebb spoilerek bizony előfordulhatnak.

Nektek hogy tetszik a Bloodborne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)