Hirdetés

Bloodborne - ez sem fog már késni

|

Örömmel jelenti a From Software, hogy aranylemezre került a PlayStation 4-exkluzív horrorja, a Bloodborne. Érdemes felkészíteni az idegeinket.

Hirdetés

Ha valóban igaz a hír, hogy több mint negyven óránkba kerül majd a Bloodborne végigjátszása a multis módok és a Chalice Dungeonök nélkül, akkor nem lehettek könnyűek a fejlesztők számára az elmúlt hónapok, de most végre szusszanhatnak egy kicsit, hiszen a From Software új horrorja bearanyozódott. 

A Bloodborne fejlesztése egyelőre véget ért, és bár a nemrég megerősített első napi patch azt sugallja, hogy itt még nincs vége a finomítgatásnak (a tapasz többek között az online játékot optimalizálja és javítja a teljesítményt), de a munka oroszlánrészén már túlvannak, megkezdődhet a korong sokszorosítása. A Sony speciális eseménnyel ünnepelte a jó hírt, amiről Twitteren mutattak pár fotót: 

A Bloodborne március 25-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. Nálatok azonnali vétel lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)