Mivel készül jövőre a Bloodborne producere?

|

Ütős volt az idei év Teruyuki Toriyama számára, hiszen megjelent a Bloodborne, amelynek fejlesztéséből alaposan kivette a részét. A producer 2016-ra is készül valami különlegességgel.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A Sony Computer Entertainment Japan Studio producere, Teruyuki Toriyama korábban a PS Vitára megjelent Soul Sacrifice-on dolgozott, majd idén a Bloodborne-t köszönhetjük részben neki is, amely tesztünk alapján egyszerűen kiválóra sikerült. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen projekthez adja a nevét legközelebb. 

Ha nem is túl sokat, de egy nagyon pici részletet azért kaptunk róla, hogy Toriyama-san mire készül legközelebb, tudniillik a producer nemrég nyilatkozott a japán 4Gamer honlapnak. Itt amellett, hogy megemlékezett a Bloodborne-nal kapcsolatos munkájáról, megemlítette azt is, hogy 2016-ban szeretnének szállítani egy másik ambiciózus játékot is és köszöni, hogy támogatjuk az SCE Japan Studo-t. 

Bár Toriyama nem beszélt arról, hogy milyen címet fejlesztenek (meglepődnénk, ha nem PlayStation 4-exkluzív lenne), de ha képes lesz akár csak megközelíteni is a Bloodborne szintjét, akkor örömmel várjuk. Szerintetek mi lehet az a titokzatos projekt? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!