Hirdetés

Bloodborne - hamarosan külön is megvásárolható a soundtrack

|

Ha szeretted a Bloodborne kísérteties zenéit, akkor örvendj velünk, ugyanis hamarosan külön is megjelenik a teljes soundtrack.

Hirdetés

Már végigvitték 40 perc alatt és fejlődés nélkül is, úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy a From Software játékát kifejezetten élvezik a hardcore rajongók. Mi azért ennyire nem keménykedünk, alaposan móresre tanított minket a Bloodborne, de azt nem tagadhatjuk, hogy Yharnam rémálomszerű városa a sokadik elhalálozás után sem engedi, hogy letegyük a kontrollert. Ehhez a remek hangulathoz nagyban hozzájárul a mesteri zene, ami nemsokára külön is megvásárolható lesz.

A Bloodborne soundtrack egy 64 fős szimfonikus zenekar és egy 32 fős kórus közös munkájának eredménye, ami április 21-én jelenik meg. Digitálisan a Sumthing Else Music Works fogja rendelkezésünkre bocsátani a Collector's Editionben extraként kapott anyagot, de persze CD-n is elérhető lesz. A Sumthing Else 2700 forintért kínálja a komplett digitális kiadást, de egyenként is beszerezhető mindegyik track, 270 forintot kérnek el számonként. 

Nektek bejött a Bloodborne zenéje?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)