Hirdetés

Bloodborne - támogatja a Suspend/Resume funkciót

|

Kétségtelenül hasznos a PlayStation 4 legújabb Suspend/Resume funkciója, kiderült, hogy a Bloodborne is támogatja. De sajnos csak akkor, ha offline módban játszol.

Hirdetés

Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a legutóbbi PlayStation 4 frissítés gigászi méretűre sikeredett, régóta emlegetett lehetőségek hiányát orvosolja vele a Sony. Az egyik leghasznosabb a Suspend/Resume opció, amivel tulajdonképpen bármikor "befagyaszthatod" az éppen terítéken lévő játékot, kilépés esetén is ugyanott tudod folytatni, ahol abbahagytad. Ez a funkció tökéletesen működik a Bloodborne esetében is.

Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy kizárólag offline játék esetén élhetsz ezzel a lehetőséggel, így pedig le kell mondanunk pár hasznos segítségről. Nem látjuk a más játékosok által hagyott üzeneteket, nincsenek fantomok és nem tudjuk behívni ultratápos haverunkat sem a saját játékunkba, hogy segítsen már rálépni egy bivalyerős boss nyakára. Fontos tudnivaló, hogy ha online játék során merevíted ki a játékot, akkor a legközelebbi indításkor kiléptet a szerverről és kíméletlenül visszavág a menübe. Pont olyan kíméletlenül, amilyen maga a játék is az. 

Ha úgy gondoljátok, hogy türelmetek határtalan, akkor mutassátok meg ma a GameNight-on, hogy titeket egy olyan nehézségű játék sem hoz ki a sodrotokból, mint a Bloodborne. Érdemes lesz ellátogatni, mivel számtalan nyeremény is gazdára talál a rendezvényen. Mondjuk most induljatok el, mert már fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)