Hirdetés

Bloodborne - ez a srác épp táncszőnyeggel viszi végig

|

Bár az utóbbi időben nem nagyon hallottunk a From Software alkotása felől, vannak rajongók, akik újra és újra behozzák azt a köztudatba.

Hirdetés

Kicsit reméltük az E3-on (na jó, nagyon reméltük), hogy a Sony sajtókonferenciáján legalább egy logó erejéig megvillantják majd a Bloodborne 2-t, de a bejelentés elmaradt. Bízzunk benne, hogy csak a PlayStation Experience-re tartogatják.

Bár mostanra már mindenki rongyorsa játszotta az első részt, a Dark Soulshoz hasonlóan ezt is elő-elő veszik azok a rajongók, akik valami egyedi megoldással még nehezebb feladatot kovácsolnak az egyébként sem egyszerű játékból. ATwerkingYoshi például épp táncszőnyeggel ugrott neki a dolognak.

Az igazán izgalmas a dologban, hogy a srác még végig sem vitte a Bloodborne-t korábban, ez lesz az első alkalom. Rögtön így nekivágni nem kis bátorságra utal, drukkolunk, hogy sikerüljön!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)