Hirdetés

Bloodborne - kezdődik a vadászat (videó)

|

Egyre sűrűsödnek a következő nagy PS4-exkluzív cím, a Bloodborne trailerei, itt van a legújabb.

Hirdetés

Akinek volt néhány szabad estéje és egy PlayStation 4-e, az mára simán a The Order: 1886 végére érhetett, de semmi vész, mondaná a Sony, már érkezik is a következő PS-exkluzív játék, ami nem valószínű, hogy csalódást fog okozni. A Bloodborne megjelenését pedig egyre nehezebb kivárni, ha ilyen trailerekkel bombáznak minket.

Ahogy az új kedvcsináló címeként is alkalmazott szlogen mutatja, optimális esetben, még Yarnham kőkemény világában is lehetünk mi a vadászok, és nem sarokba szorított prédaként kell majd küzdenünk. Bár a From Software eddigi játékait elnézve ehhez elég ügyesen kell majd játszanunk.

Nem olyan régen egyébként kijött egy a történetre koncentráló trailer is, amiben néhány sejtelmes részletet hallhatunk és láthatunk a Yarnham vesztét okozó kórságról, és a vér központi szerepéről a történetben. Persze a rejtélyt magát csak a játékban oldhatjuk majd meg.

Ti kipróbáljátok majd a Bloodborne-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)