Hirdetés

TGS 2015 - Bloodborne: The Old Hunters DLC trailer és megjelenési dátum

|

A Tokyo Game Show 2015-ön bemutatkozott az első Bloodborne DLC, a The Old Hunters, ami még több kalandot kínál a sötétben.

Hirdetés

Márciusban jelent meg a Bloodborne, de Shuhei Yoshida a Sony TGS 2015-ös előadásán bocsánatot kért, hogy eddig váratták a rajongókat a DLC bejelentésével.

A The Old Hunters nevű letölthető csomag november 24-én érkezik (várhatóan Nyugaton és Japánban is), és az alapjáték sztoriját bővíti ki, elsősorban a régi vadászokkal foglalkozik, akik eddig nem kaptak elég nagy szerepet. A DLC pontos tartalmáról egyelőre nem sokat tudunk, de mindenesetre nézzétek meg a trailert, van pár érdekesség benne.

Akinek az alapjáték is kimaradt, az válassza a Bloodborne: The Old Hunters Edition csomagot, ami december 3-án jelenik meg, és értelemszerűen az eredeti Bloodborne-t és a The Old Hunterst foglalja magába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)