Hirdetés

Bloodborne - közel százan készítik a zenét (videó)

|

Aki látott már ijesztőnek szánt jelenetet hang nélkül, az tudhatja, milyen fontos is a zene a megfelelő hangulathoz. Egy kicsit bekukkanthatunk a kulisszák mögé, hogy megnézzük, hogyan készült a Bloodborne zenei aláfestése.

Hirdetés

Elsősorban nem horrorként, hanem akció-RPG-ként szoktuk számon tartani a nemsokára érkező Bloodborne-t, de azért az ijesztgetés szokásos kelléktárából is kölcsönvesz ezt-azt a From Software. A hangulatkeltés egyik legfontosabb eszköze pedig a zene, és úgy tűnik, a Bloodborne ezen a téren sem fog csalódást okozni.

A környezethez hasonlóan a játék dallamai is bőven merítettek a gótikus stílusból, így a felvételek készítésében egy 65-fős zenekar mellett egy 32-fős kórus is közreműködött. A zene nagy részét Londonban vették fel, és szerencsénkre most betekinthetünk az ottani munkába, illetve a végeredményt is meghallgathatjuk az alábbi videón.

A fenti (valószínűleg egy harci jelenethez készült) dalon kívül bőven akadnak még ehhez hasonló jóságok, összesen ugyanis másfél órányi zene készült a Bloodborne-hoz.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)