Hirdetés

Bloodsports.TV - a 2018/11-es GameStar teljes játéka

|

A civilizáció pusztulása után csak te és a barátaid menthetitek meg a világot. Készen állsz a kihívásra?

Hirdetés

A kooperatív mókákban az a fantasztikus, hogy összerántják a baráti társaságokat. És hát nincs is egyszerűbb módja egy ilyen játék bezsákolásának, mint lecsapni egy GameStar magazinra a helyi újságosnál.

Hirdetés

A Bloodsports.TV alapvetően egy hero defense, ahol a hullámokban érkező ellenfeleket és bossokat kell megállítanunk. Mindezt azért, hogy megvédjük a rakétánkat, amivel elpusztíthatunk egy falut, hogy miután megkeserítettük az ott élők életét, azok önként csatlakozzanak a háborúhoz. Tudom, furcsán hangzik, de hát a cél szentesíti az eszközt.

Barátainkkal különböző gladiátorok bőrébe bújhatunk, aki változatos képességeikkel mind más-más taktikai lehetőségeket nyitnak meg a csapat előtt. Ha ez nem lenne elég, a 8 arénában közel 100 tárgyat is magunkra aggathatunk, hogy tovább tápoljuk hőseinket. A játék nehézségi szintje mindig a játékosokhoz igazodik, és azok sem fognak unatkozni, akiket inkább a kompetitív küzdelem köt le: a folyamatosan frissülő ranglistákon ugyanis nem lesz könnyű feljebb mászni.

Magához a futtatáshoz azonban sem nekünk, sem a gépünknek nem kell majd izzadni, ugyanis mindössze egy legalább Windows 7 operációs rendszerre, egy Intel Core 2 Duo E4600-as processzorra, 2GB RAM-ra, egy GeForce GT 430-as videokártyára, és csupán 2 GB szabad helyre lesz szükségünk.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/11-es számát 2018. november 16. péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)