Hirdetés

Bloodstained - új dátumot kapott a Castlevania szellemi örököse

|

Rengeteget vártak rá a játékosok, de hamarosan végre megjelenik a játék, amely az oldalnézetes Castlevania játékok korszakát hivatott felidézni.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb Kickstarter-siker volt a Bloodstained: Ritual of the Night kampánya. A kész játékot eredetileg 2017-re ígérték a fejlesztők, azonban azóta többször is csúsztatták a megjelenést annak érdekében, hogy minőségi terméket tudjanak átadni a támogatóknak és összességében véve a leendő játékosoknak. Időközben több változás is történt - például az 505 Games felkarolta a projektet és felhagytak a Wii U-s verzió fejlesztésével, átálltak inkább a switches változatra -, azonban úgy tűnik, végre révbe ér a csapat.

Hirdetés

Az 505 Games globális márkaigazgatója, Roberto Piraino bejelentette, hogy a Bloodstained június 18-án fog megjelenni PC-re (a Steamen és GOG-on keresztül), PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd június 25-én befut Nintendo Switchre is, mivel utóbbi platformon több polírozásra van szükség. Hamarosan több részletet is elárulnak majd, addig pedig egy mókás összehasonlító videót nézhetünk, ami megmutatja, hogyan változott a játék a felhasználói kritikák hatására.: 

Ti várjátok még a Bloodstained: Ritual of the Night megjelenését, vagy már lemondtatok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)