Hirdetés

Bloodstained: Ritual of the Night - Switchre fog megjelenni

|

Egyik szeme sír, a másik nevet a Castlevania szellemi örökösének fejlesztéséért felelős Koji Igarashinak, ugyanis bejelentette, hogy a Bloodstained: Ritual of the Night végül egy egészen másfajta Nintendo konzolra jelenik meg, mint amit korábban terveztek.

Hirdetés

Egy elképesztően sikeres Kickstarter-kampány alapozta meg azt, hogy a Castlevania szellemi utódja kiadóra talált, és ezáltal a Koji Igarashi (a Castlevania egykori producere és a Castlevania: Symphony of the Night társrendezője) által vezetett Inti Creates igazán nagyot álmodhat. Az ígéretekkel ellentétben azonban a 2.5D-s akció-platformer mégsem készül el minden beígért platformra, és ennek nyomós oka van. 

A Bloodstained: Ritual of the Night kreatív igazgatója, Koji Igarashi a Kickstarteren intézte őszinte szavait a támogatókhoz, amelynek során kifejtette, hogy a közösségi kalapozáskor még hatalmas népszerűségnek örvendett a Wii U, viszont a Nintendo Switch megjelenésével ez drasztikusan megváltozott. Ez megnehezítette számukra, hogy megkapják a szükséges támogatást a gyártótól, így arra a fájdalmas döntésre jutottak, hogy felhagynak a Wii U-s verzió fejlesztésével és átállnak a switches változatra. 

Természetesen azok, akik a Wii U-s kiadás miatt támogatták a projektet, dönthetnek úgy, hogy a Switchre vagy valamelyik másik platformra (PC, PS4, Xbox One, PS Vita) váltanak, de ha egyiket sem szeretnék, akkor visszakapják a pénzüket. Itt tudtok utánaolvasni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)