Hirdetés

BLOODWORM - vérengző szörnyteg lehetsz a 48 óra alatt készült Snake-klónban

|

A legutóbbi Ludum Dare játékkészítő versenyen a szörnyek témájában kellett alkotniuk azoknak, akik versenybe szálltak, ezek közül a BLOODWORM egy már ismert formulát képzelt el kicsit másképp.

Hirdetés

A különböző gamejamekről általában elég érdekes játékok szoktak kikerülni, aminek ékes példái a Ludum Dare események is, ez pedig nem volt másképp az augusztusban rendezett, a 33-as sorszámú versenyen sem. A legutóbbi kétnapos eseményen készült címek közül sokak figyelmét megragadta a BLOODWORM című, minden komolyságot nélkülöző snake-klón.

Mivel a gamejam témája a "Te vagy a szörny" volt, Jonathan Whiting játékában is a címadó szörnyeteget irányíthatjuk, a készítő pedig a snake-ből ismert formulára épített, tehát minél több ellenfelet sikerült felfalnod, annál hosszabb leszel, ami persze a szűkebb helyeken nehézségeket okozhat. A BLOODWORM játékként is egészen érdekes, a gravitáció megléte a pályákon például egészen érdekes csavart hoz a pályák felépítésébe és a mozgásunkba, de a legviccesebb összetevőt akkor is a szájjal kiadott hangeffektek jelentik, amiket muszáj meghallgatnotok:

A legújabb Ludum Dare versenyre egyébként a BLOODWORM-ön (amit itt tudtok kipróbálni) kívül is rengeteg pályamű érkezett, amiket egytől egyig kipróbálhattok, és felfedezhetitek a szörnyes téma sokféle feldogozását ezt a linket követve, és szavazhattok is rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)