Hirdetés

Pályafutása legnagyobb dobásával készül a Bluepoint Games PlayStation 5-re

|

Ismét egy olyan nyilatkozatot olvashattunk a stúdiótól, ami egy nagyon ambíciózus projektet vetít előre.

Hirdetés

A főként régebbi játékok felújítására szakosodott Bluepoint Games olyan kiváló gyűjteményeken dolgozott korábban, mint az Uncharted: The Nathan Drake Collection és a God of War Collection, de emellett a csapat modernizálta a Gravity Rush-t, valamint a Shadow of the Colossust is. Következő projektjét továbbra is titok fedi, de ha minden igaz, akkor valami nagy dologról van szó.

Hirdetés

Egyelőre nagyjából annyit tudni a Bluepoint Games soron következő alkotásáról, hogy PlayStation 5-re fog megjelenni és a korábbi kijelentések alapján egy elég ambiciózus projekt lesz. Most pedig érkezett egy újabb nyilatkozat, tele további jól hangzó kijelentésekkel, ugyanis hivatalos a weboldalon leírtak szerint ez az eddigi legnagyobb volumenű alkotás, amin valaha dolgoztak, emellett látványvilágát tekintve viszonyítási alapként szolgálhat a játékos hardverek következő generációja számára.

Ennyiből nehéz lenne kitalálni, hogy pontosan min ügyködnek a srácok, de ha nem szimpla marketingszövegként, hanem valódi ígéretként tekintünk a fenti kijelentésre, akkor gyaníthatóan egy gyönyörű grafikájú kalandot kapunk majd tőlük. Ez lehet teljesen új cím is, de a srácok múltját elnézve valószínűbbnek tűnik a pletykaként rendszeresen felmerülő Demon's Souls remake vagy remaster.

Szerintetek mivel fog előállni legközelebb a Bluepoint Games?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)