Hirdetés

Egy a Shadow of the Colossus-nál is nagyobb játékot kever újra a Bluepoint

|

A Team ICO játékának csodálatosan sikerült újrakeveréséért felelős csapat egyelőre nem fejleszt saját címet.

Hirdetés

A februárban megjelent Shadow of the Colossus remake-kel sikerült teljesen modernizálni az eredetileg PS2-re kiadott játékot, nem csak a textúrákat húzták át és a felbontást változtatták meg.

Hirdetés

A Bluepoint egy különleges csapat. Miután a Shadow of the Colossus miatt megnőtt a létszám, simán belefoghatnának egy saját AAA játékba, de mint azt a Eurogamernek elárulták, egyelőre egy újabb remake-en dolgoznak. Energiájukat az általuk használt motor továbbfejlesztésére, a művészek munkafolyamatának javítására fordítják, mert új projektjük nagyobb, mint az előző. 

Arról nem beszéltek, hogy újra a Sonyval dolgoznak-e, de nem tartjuk elképzelhetetlennek. Szerintetek mi lehet a következő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)