Hirdetés

Blues and Bullets - megjelenési dátum és videó jött a noir detektíves TPS-hez

|

A Steam Greenlight kampány után már itt is a régóta készülő Blues and Bullets PC-s megjelenési dátuma.

Hirdetés

Alig pár nap múlva itt van a kezdetben csak Xbox One-ra készülő, epizódikusan megjelenő TPS, a Blues And Bullets. Hangulatos noir kalandra számíthatunk, remélhetőleg csak indokolt mennyiségű quick time eventtel megspékelve. 

A Blues and Bullets eseményei 20 évvel Al Capone bebörtönzése után játszódnak, mi pedig Elliot Nesst, a legendás Érinthetetlenek csapat vezetőjét alakítjuk. Hősünk már nem tagja a rendőségnek, de mégis belekeveredik egy számos gyermek eltűnését érintő nyomozásba. A kalandjáték fekete-fehér környezetét csak a piros szín töri meg (amolyan Sin City-stílusban). Inkább nézzétek meg videón, segít eldönteni, hogy nektek való-e vagy sem.

A videó végén felvillan a július 23-i PC-s megjelenési dátum, valószínűleg az Xbox One-os kezdésre sem kell sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)