Hirdetés

Blur - DLC nélkül nem megy?

|

Éppen csak megkezdődött a Blur bétatesztje, a végleges játékra pedig majd' két hónapot kell várni, de a Bizarre Creations máris "erőteljes DLC stratégiát" vizionál.

Hirdetés

Az a néhány szerencsés játékos, akinek sikerült Blur bétakulcsot szereznie, már javában tör-zúz valahol Árkádiában, a Bizarre Creations munkatársai pedig tovább fényesítgetik a játékot a bétatesztből kapott információk alapján. A jó hosszan elnyújtott fejlesztési idő, a több mint harminc helyszín, az ötvenféle kocsi, az ötletes ellenfél-szomorító módszerek, és a mozgalmas játékmenet azt ígérik, hogy a Blur olyan játék lesz, amihez a "Blur 2"-ig hozzá se kell nyúlni.

Mindez naiv elképzelésnek bizonyult, mert a fejlesztők már most "erőteljes DLC stratégiát" emlegetnek. Arról ugyan nem szól a fáma, hogy mi minden kerülhet majd a letölthető csomagokba, de a fejlesztők rögtön munkához akarnak látni, amint elkészült az alap játék. Azzal azért a Bizarre is tisztában van, hogy eltart egy ideig, mire a játékosoknak sikerül miszlikbe szaggatniuk az olcsó kis járgányokat, ezért nem fogják elsietni a dolgot, és adnak nekünk egy kis haladékot a DLC invázió előtt.

Most pedig következzen néhány költői kérdés! Létezhet játék csomagok nélkül? Minden játék igényli őket? Vajon mit tudnak majd a Blur pakkokba helyezni a fejlesztők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)