Hirdetés

Blur Overdrive - mobilon bővül a franchise

|

Az árkád autóverseny az otthoni gépek után most a játékosok zsebébe költözött, méghozzá egy felülnézetes autóverseny formájában. Nekünk tetszik.

Hirdetés

A Blur első része annak idején a pozitív fogadtatása ellenére nem aratott átütő sikert az eladások tekintetében, így sajnos a folytatást már nem láthattuk úgy, ahogy a fejlesztők elképzelték. De ennek ellenére az Activision igyekezett életben tartani a brandet, ennek köszönhetően most mobilon folytatódik az árkád autós őrület.

A Blur Overdrive egy felülnézetes versenyjáték, amely az első részhez híven különböző power up-ok beépítésével igyekszik tarkítani a játékmenetet. A fejlesztő, a korábban Ideaworks Game Studio néven ismert Marmalade olyan játékokat fejlesztett ezelőtt, mint a Call of Duty: Black Ops Zombies, vagy a Lara Croft and the Guardian of Light.

A játék már elérhető a Google Play Store-ban, az iOS felhasználók pedig november 1-től tölthetik.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)