Hirdetés

Bocsánatot kért a Capcom, amiért elrontották a legutóbbi Resident Evilt

|

Gyorsan helyre kell hozniuk az orbitális bugot, mielőtt a játékosok Lady Dimitrescu bőrébe bújnak.

Hirdetés

Tudjuk jól: vannak patchek, amelyek tényleg rendbeszednek egy játékot, és vannak, amelyek többet ártanak, mint használnak. Ilyen volt a legutóbbi javítócsomag a Resident Evil: Village-hez is, a Capcom ugyanis benne hagyott egy súlyos hibát, amely miatt sok PC-játékos élményét tönkretették. Rengetegen panaszkodtak arra, hogy a játék lefagy és kilép, illetve több Steam-felhasználó már elindítani sem tudta: a menüig még eljutottak, de onnantól kezdve nem reagált.

A Capcom azóta közölte: tudnak a problémáról és gőzerővel dolgoznak a javításon.

Most különösen fontos, hogy siessenek vele - nem mintha ne lenne elég indok az, hogy játszhatatlan a legutóbbi nagy RE-epizód -, 28-án érkezik ugyanis a Winters Expansion nevű újabb frissítés egy DLC formájában, amely egyúttal a Gold Edition kiadás része is lesz. 

Hirdetés

Ebben külső nézetből is  végigjátszhatjuk majd a történetet, Lady Dimitrescut is irányíthatjuk a The Mercenariesben, és megismerhetjük Rose sztoriját is.

A Shadows of Rose nevű négyórás történetkiegészítés elvileg a Winters-család sagájának utolsó epizódja lesz, azaz a következő Resident Evil más szereplőkre fókuszál majd. Ami pedig Lady Dimitrescut illeti: az internetet annak idején letaroló és gamerek millióinak fantáziáját megmozgató háromméteres vámpír/domina a rajongók legnagyobb bánatára alacsonyabb lesz a Mercenariesben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)